Even voorstellen

Daniëlle Hoefnagels

Hallo, mijn naam is Daniëlle

In september 2018 ben ik samen met Fleur Willems begonnen als een VOF. Sinds augustus 2020 is Boef & Woef een eenmanszaak geworden. Momenteel ben ik ook nog druk bezig met de bouw voor het nieuwe hondenpension zoals de meeste van jullie al weten. Via facebook of via de nieuwsbrief houd ik jullie hierover op de hoogte.

Even kort iets over mezelf:

Ik heb de opleiding dier, gedrag en ondernemen niveau 4 afgerond op de Groene Campus in Helmond. Tijdens mijn opleiding heb ik verschillende stages gelopen bij hondenpensions en bij een zwerfhondenopvang waardoor ik veel heb geleerd over het gedrag van honden. Zelf heb ik ook 1 hond genaamd Lara, een kruising Whippet met Border Collie. 

Verder ben ik op een boerderij opgegroeid en heb ik altijd veel passie gehad voor dieren, met name voor honden. Vandaar dat ik nu mijn eigen hondenpension ben begonnen. Ik geniet elke dag van alle blije viervoeters om mij heen. I love my Job! 

Ik kan niet wachten om Boef & Woef tot een groot succes te maken, waarbij alle honden zich thuis voelen. 

Een dikke knuffel voor al mijn (toekomstige) hondenvriendjes en vriendinnetjes. Hopelijk tot snel!

Fleur Willems

Hoi Allemaal! Ik ben Fleur Willems

Honden zijn altijd mijn grootste passie geweest, het was daarom ook nooit de vraag of ik zou gaan werken met honden maar alleen in welke vorm, er is immers zo veel leuks te doen!

Twaalf jaar was ik toen ik dan eindelijk mijn eerste eigen hond kreeg genaamd Simba, een hond waar ik mee kon lezen en schrijven en die mij ontzettend veel geleerd heeft. Helaas is hij twee jaar geleden overleden, ik mis hem nog steeds in alles.

Na de HAVO heb ik mijn kynologisch-instructeurs diploma te behaald en daarna de opleiding Ondernemen, Dier en gedrag aan het Helicon in Nijmegen gevolgd en met succes afgerond. Tijdens deze opleiding heb ik op verschillende bedrijven stage gelopen en overal ontzettend veel geleerd. Op één van mijn stageplekken (hondenpension) heb ik drie jaar gewerkt en in die tijd mijn eigen hondenschool gestart.

Mantrailen

Mijn grote liefde Kay (Mechelse Herder) kwam drie jaar geleden als pupje in mijn leven, een enorme uitdaging en mijn grootste leermeester. Een hond die wil werken, dat was duidelijk en ook iets dat helemaal bij mij past. Na een korte zoektocht wat nu echt bij ons allebei zou passen kwamen we uit bij Mantrailen. Een manier van speuren waarbij de hond getraind wordt om het spoor van een specifiek persoon te volgen. Samen hebben wij levels gehaald en heb ik mijn Instructeursdiploma behaald, dit alles bij IMAS-ANIMALE o.l.v. Patricia Spee.

Op dit moment ben ik als vrijwilliger, handler en trainer werkzaam bij Stichting Mantrailing Limburg. Dit is een stichting die ingezet wordt door familie en/of politie, als mensen vermist zijn.

Hondenschool

In mijn hondenschool (Speurhondenschool Fleur Willems) geef ik fun-traillessen. Voor heel veel mensen en honden een superleuke sport/hobby en waar ik iedere keer weer heel erg van geniet. 

Our happy doggy customers