Even voorstellen

Erkend leerbedrijf.

Per 4-6-2021 is mijn aanvraag om erkend leerbedrijf geaccepteerd. Dat betekent dat ik mbo-studenten kan opleiden in beroepspraktijk. Volg je de opleiding (vakbekwaam) medewerker dierverzorging en lijkt jou het leuk om bij Boef & Woef stage te komen lopen? Neem dan vooral contact op! 

 

Aangepaste openingstijden of gesloten!

Hieronder een overzichtje met welke dagen ik gesloten ben of aangepaste openingstijden hanteer. Noteer deze dagen/tijden goed in je agenda!!

Gesloten:
 
  • Zaterdag 6 november
  • Zondag 7 november
  • Zondag 19 december 
  • Zaterdag 25 december (1e kerstdag)
  • Zondag 26 december (2e kerstdag)
  • Maandag 27 december

In januari 2022 ben ik een weekje gesloten in verband met mijn eigen vakantie. Ik zal dan gesloten zijn van zaterdag 22 januari t/m zondag 30 januari. Ik hoop op jullie begrip hiervoor.


Aangepaste openingstijden:

  • Vrijdag 24 december (kerstavond) tot 17:00 uur geopend. Halen van de honden kan dan tussen 16:00 en 17:00 uur.
  • Vrijdag 31 december (oudejaarsdag) middag gesloten voor brengen/halen in verband met de rust. In de ochtend kunnen de honden gebracht/gehaald worden tussen 8:30 en 9:30 uur. 
  • zaterdag 1 januari 2022 (nieuwjaarsdag) in de ochtend gesloten voor brengen/halen. De honden kunnen in de middag tussen 16:00 en 17:00 uur gebracht/gehaald worden. 

 

Daniëlle Hoefnagels

Hallo, mijn naam is Daniëlle

Sinds september 2018 ben ik met Boef & Woef begonnen. Ik heb van mijn passie mijn werk gemaakt. 

Even kort iets over mezelf:

Ik heb de opleiding dier, gedrag en ondernemen niveau 4 afgerond op de Groene Campus in Helmond. Tijdens mijn opleiding heb ik verschillende stages gelopen bij hondenpensions en bij een zwerfhondenopvang waardoor ik veel heb geleerd over het gedrag van honden. Zelf heb ik ook 1 hond genaamd Lara, een kruising Whippet met Border Collie. 

Verder ben ik op een boerderij opgegroeid en heb ik altijd veel passie gehad voor dieren, met name voor honden. Vandaar dat ik nu mijn eigen hondenpension ben begonnen. Ik geniet elke dag van alle blije viervoeters om mij heen. I love my Job! 

Ik kan niet wachten om Boef & Woef tot een groot succes te maken, waarbij alle honden zich thuis voelen. 

Een dikke knuffel voor al mijn (toekomstige) hondenvriendjes en vriendinnetjes. Hopelijk tot snel!

Our happy doggy customers