Hondendagopvang

Kunt u overdag niet bij uw hond zijn? Breng uw viervoeter dan naar onze honden dagopvang in Asten! Bij ons geen hokken, maar heerlijk in huiselijke sfeer op banken, stoelen en stretchers. Onderaan deze pagina vindt u meer informatie over onze dagopvang.

Dagopvang

Onze dagopvang zal een tweede thuis voor uw hond zijn

Onder begeleiding zullen de honden in een passende groep verblijven. Hierbij letten wij er op dat er voldoende speel, maar ook rustmomenten zijn. Doordat alle mensen van Boef & Woef niet alleen zijn opgeleid in het bieden van opvang, maar vooral zijn gespecialiseerd in hondengedrag, wordt er een veilige situatie geboden. Er wordt gelet op lichaamstaal en wij streven er naar een stress-arme situatie te creeëren. Een hele dag in een groep honden zorgt voor ontzettend veel prikkels. RUST is daarom ons streven in het bieden van opvang.

 

Strippenkaart 

Omdat wij begrijpen dat niet elke week hetzelfde voor u is, werken wij niet met langlopende abonnementen. Bij ons kunt u kiezen voor een strippenkaart. Super makkelijk! U heeft de keuze uit strippenkaarten met 5 tot 20 dagopvang dagen. Deze strippenkaarten zijn 5 weken geldig vanaf het moment dat u gebruik heeft gemaakt van de eerste strippenkaart dag.

 

Binnen- en buitenruimte

De dagopvang locatie heeft een buitenruimte en binnenruimte plus een grote verwarmde overkapping waar ze ook heerlijk op banken, stoelen en stretchers kunnen liggen. Over een tijdje zal er veel gaan veranderen en komt er een grote binnenruimte bij en wordt ook de buitenruimte vergroot!

Lijkt onze opvang je iets voor jouw viervoeter? Vraag dan snel een Proefdag aan. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Hondendagopvang omgeving Asten, Budel, Someren, Heeze, Maarheeze, Waalre, Valkenswaard, Weert, Nederweert.

Proefdag aanvragen

Alle honden die bij ons komen zijn bij ons bekend. Er is namelijk altijd een gesprek en proefdag aan vooraf gegaan. Op het moment dat wij aan de hond zien dat hij/zij niet op zijn/haar plek is in een groep met andere honden zal dit altijd aangegeven worden en zullen wij de opvang voor deze hond niet voortzetten!

Wij kijken naar de hond als individu en zullen dan ook alle reserveringen met zorg bekijken zodat we een stabiele groep kunnen creeëren. Op het moment dat wij zien dat er twee reserveringen binnenkomen van honden die elkaar niet “aardig vinden” (wij mensen hebben dat onderling immers ook wel eens) kan het dus zomaar zo zijn dat wij één van de twee daarom niet kunnen opvangen ondanks dat er nog wel ruimte is voor een andere hond. Dit zegt dus NIETS over de hond zelf, maar over de combinatie van twee individuen.

Vertrouwen in ons beleid en kennis over hondengedrag vinden we dan ook ontzettend belangrijk, alleen op die manier kunnen wij een tweede thuis voor uw lieveling bieden!

Proefdag aanvragen >>

Our happy doggy customers