Huisregels

Huisregels van Boef & Woef

Als u uw hond komt brengen naar Boef & Woef dient uw hond vrij te zijn van vlooien, teken en wormen. Mocht ik ongedierte bij uw hond aantreffen dan behandel ik dit uiteraard meteen maar wel op de kosten van de eigenaar van de hond. Verder dient uw hond ingeënt te zijn tegen kennelhoest en moet hij/zij de jaarlijkse cocktail hebben gehad. Titerbepaling sta ik ook toe zolang u hiervoor bewijs heeft dat de waardes nog goed zijn.

Loopse teven zijn niet welkom! Het kan natuurlijk altijd zo zijn dat uw hond loops wordt als zij hier op vakantie is. In dat geval wordt uw hond apart gehouden van de andere honden i.v.m. onrust in de groep en eventuele dekkingen die plaats kunnen vinden. Als uw hond loops wordt betaalt u €10,- per dag/nacht extra.

Als u wilt reserveren voor de dagopvang of nachtopvang kan dit via de website of via de mail. Graag duidelijk erbij vermelden of u uw hond in de ochtend of middag komt brengen/halen. Als dit op een zaterdag/zondag is dan graag een vaste tijdstip erbij vermelden! Reserveringen zijn pas geldig wanneer deze bevestigd zijn via de mail.

Het kan natuurlijk wel eens voorkomen dat u door omstandigheden toch geen gebruik hoeft te maken van de dagopvang of nachtopvang. Als u wilt annuleren is dit altijd mogelijk. Het is mogelijk om 2 maanden vóór het ingaan van de gereserveerde periode kosteloos te annuleren. Daarna wordt deels van de reservering in rekening gebracht.

  • Annulering tussen de 8 en 6 weken vóór het ingaan van de gereserveerde periode: 25% 
  • Annulering tussen de 6 en 4 weken vóór het ingaan van de gereserveerde periode: 50%
  • Annulering tussen de 4 en 2 weken vóór het ingaan van de gereserveerde periode: 75%
  • Annulering binnen 2 weken vóór het ingaan van de gereserveerde periode: 100%